Publicerad 2018-05-28

Ny utbildning i grönt företagande

Att vara företagare inom de gröna näringarna ställer höga krav. Du som vill utveckla dina färdigheter på området har nu chansen i en helt ny utbildning.

LRF, Lantmännen, Läns­försäkringar samt Skogs- och lantbruksarbetsgivarna (SLA), har tillsammans tagit initiativ till ett nytt högre managementprogram, skräddarsytt för det gröna näringslivet. Handels­högskolan i Stockholm Executive Edu­cation, som har lång erfarenhet av ledarskapsprogram, har valts ut som partner för utveckling och genomförande av utbildningen.
Det nya utbildningsprogrammet har som mål att skapa ökad förståelse för finansiell analys och affärsstrategi, utveckla lednings- och förändringskompetens hos deltagarna och lägga grunden till ett levande nätverk mellan företagare i det gröna näringslivet.
Den första kursomgången, med totalt tolv kursdagar på Sånga-Säby utanför Stockholm, startar i november 2018 och avslutas våren 2019. 1 juni är sista ansökningsdag. Mer information och ansökningsblankett hittar du här: https://exedsse.se/lrf-mpg-2018/.

Emma Sonesson
Grisföretagaren