Hej och välkommen till Grisföretagaren! 

Detta är första gången som du loggar in här.

För att komma vidare måste vi sätta ett lösenord på ditt konto.

Ditt användarnamn är ditt prenumerationsnummer och det hittar du längst bak på tidningen.

Ange användarnamn
Ange nytt lösenord
Ange det nya lösenordet igen

E-post och lösenord kan du sen ändra under menyn konto.

Har du problem att logga in kan du kontakta oss på support@agriprim.se eller ringa 019-16 61 47.

Senaste

Veterinärdagar samlar grisexperter i Nässjö varje vår

Varje år i mars samlas Sveriges grisveterinärer i Nässjö för de så kallade Veterinärdagarna – ett samarbete mellan SLU, SVA och Gård & Djurhälsan Gris. Det är ett uppskattat forum där veterinärer får ta del av den senaste forskningen, utbyta erfarenheter och lyssna på intressanta föreläsningar. Ofta bjuds även internationella experter in för att dela med sig av sina kunskaper. Nedan följer referat från några av de föredrag som deltagarna bjöds på i år.

Kommentera

Diffus lösning kring näringsförsörjning i nya kostråd

”Ät gärna kött, men inte så mycket. Ät inte mer än 350 gram rött kött i veckan, tillagad mängd. Det motsvarar 400–500 gram rått kött. Bara en liten del av det bör vara chark. Kött ger bra näring, men att äta mer än vad som rekommenderas är inte bra för hälsan. Svenskt och miljömärkt är bra miljöval.” Så lyder Livsmedelsverkets kostråd som lanserats under våren. Isabel Moretti, vd på Svenskt Kött, kommenterar.

 

Kommentera