Framtidens hållbara livsmedelsförpackningar

Studiebesök med föredrag på Material ConneXion i Skövde

Det är viktigt att noggrant välja inte bara förpackning utifrån butikskommunikation och produktsäkerhet. Hållbarhetsperspektivet där hänsyn tas till klimat- och miljöpåverkan genom värdekedjan är allt oftare högt prioriterat hos livsmedelsproducenters kunder och konsumenter. Detta är en utmaning för småskalig livsmedelsproduktion som står inför en uppskalning när efterfrågan ökar på regionalt producerade livsmedel.

Gröna Möten bjuder in till ett studiebesök hos Material ConneXion i Skövde. Lyssna även till föredrag av Anders Wretman, produktchef förpackningar Dafgårds och Marcus Nyström, VD Lokalproducerat i Väst. Vi vänder oss till yrkesverksamma inom livsmedelsförädling som har ambition att öka eller bredda sitt produktutbud. Detta är ett samarrangemang mellan Agroväst och Lokalproducerat i Väst och IDC West Sweden och görs inom ramen för projekt Affärsboosten.

Läs hela programmet och anmäl ditt deltagande genom att registrera dig senast 25 januari via evenemanget på www.gronamoten.se. 

Plats: ASSAR Industrial Innovation Arena, Skövde

Mer information: www.gronamoten.se

Kontaktperson: Madeleine Vendel, madeleine.vendel@agrovast.se

Gröna Möten Skaraborg drivs av Agroväst och möjliggörs genom medel från Sparbanken Skaraborg och Skaraborgs kommunalförbund.

Artikeln publicerades -

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste

Resultat per betäckningsgrupp och kullnummer

Ibland kan det vara intressant att beräkna resultaten för en specifik betäckningsgrupp och att kunna jämföra resultaten mellan olika kullnummer. Med analysen ”Gruppresultat” kan du göra detta för en valfri tidsperiod. WinPig håller koll på vilken grupp som suggorna tillhörde bakåt i tiden, även om de tillhör en annan grupp just nu. Här visar vi hur du tar fram analysen och hur du får fram resultat per betäckningsgrupp och kullnummer.

 

Kommentera