nov
17
2022

Skifta Rikt - Ledarskap & Ägarskiften kort informationsmöte

Skifta Rikt - Ledarskap & Ägarskiften, Vi berättar och svarar på dina frågor om programmet.

När: Torsdag 17 november klockan 18.00-18.45

Var: Zoom, via länk som du får efter din anmälan.

Anmälan: skiftarikt@utsiktaffarsutveckling.se senast 16 november

Mer information: http://utsiktaffarsutveckling.se/skifta-rikt/

Kontaktperson: Erika Ekesbo Andrén, skiftarikt@utsiktaffarsutveckling.se, 070-314 3189

Skifta Rikt - ett digitalt program om sju träffar där vi utbildar och lotsar enskilda eller familjer/företag i viktiga frågor kring hållbart ledarskap och framtida ägarskiften som de olika rollerna av att äga, driva, bo och relatera på gården, vad säger juridiken, bankerna och andra viktiga parter.

Programstart 19/1 2023, Nästa programstart oktober 2023. Finansieras av Jordbruksverket.

FÖR VEM? Skifta Rikt är för dig inom jordbruk, trädgård eller rennäring som: - Är företagare i dag och som vill utveckla ditt ledarskap för att möta framtidens gröna företagande - Äger eller inom kort kommer att äga ett företag - Har börjat fundera över ett ägarskifte/generationsskifte - Står inför ett faktiskt ägarskifte.

Artikeln publicerades onsdag den 26 oktober 2022

Senaste

Var med och för svensk grisproduktion framåt – sänd ditt produktionsresultat från WinPig

I år behöver du ha sänt ditt resultat senast den 29 februari för att det ska komma med i beräkningen av medeltalet för 2023. Det gäller resultat både från smågris-och slaktgrisproduktionen. Insända resultat behandlas anonymt och det är de tekniska resultaten från produktions-/omgångsrapporten som sänds. Inga ekonomiska mått kommer med i sändningen. Medeltalet för 2023 beräknas utifrån omgångar/perioder med slutdatum under 2023, det är alltså dessa som ska sändas. Nedan beskriver vi hur du gör för att sända resultatet.

Kommentera