apr
27
2023

Instagram för landsbygdsföretagare

Lär dig använda sociala medier som ett verktyg för att sälja sina tjänster och marknadsföra sitt företag.

En kanal som har blivit populär och som är ett bra sätt att nå ut via är Instagram. På den här föreläsningen får du lära dig hur du som landsbygdsföretagare kan använda dig av Instagram på bästa sätt. Hur skapar du bra innehåll, hur kan du använda dig av stories och vilka hasthags fungerar bäst är bara några av de saker du får ta del av. Vi pratar även om vilka tider på dygnet det är bäst att publicera ett inlägg och vad du kan göra för att öka dina möjligheter att nå ut till fler.

Föreläsningen vänder sig till dig som har eller vill starta företag på landsbygden.

När: 27 april

Var: Digitalt via Skype.

Mer information och anmälan: Senast 20 april: https://www.lansstyrelsen.se/vastra-gotaland/om-oss/kalender/kalenderhandelser---vastra-gotaland/2023-04-27-instagram-for-landsbygdsforetagare.html

Artikeln publicerades tisdag den 21 mars 2023

Senaste

Universitet och näring i nytt samarbete

Varje grisföretagare vet att en engagerad besättnings­veterinär är värd sin vikt i guld. Men för att komma dit krävs både utbildning och intresse, och som veterinär finns det många gånger andra karriärinriktningar som ligger närmre till hands. Genom att ge studenterna inblick i det dagliga jobbet som grisveterinär, hoppas SLU och Gård & Djurhälsan nu att fler får upp ögonen för att jobba med gris, samtidigt som undervisningen säkras.

 

Kommentera