sep
19
2025

Produktionsuppföljning - Gris

Hur får du bättre resultat och ekonomi?

Välkommen till ett kunskapsspäckat lunchwebbinarium med fokus på hur du som grisproducent kan dra nytta av digitala verktyg och beprövade strategier för att utveckla och förbättra din produktion och lönsamhet. Under denna timme får du konkreta exempel på hur produktionsuppföljningsprogrammet WinPig används i praktiken, både som datainsamlingsverktyg och hur du enkelt kan jobba via appen. Vi får också ta del av insikter i varför vissa grisproducenter lyckas bättre än andra – och vad du kan ta med dig till din egna verksamhet.

Plats: Digital mötesplats i Teams

Evenemanget är kostnadsfritt och arrangeras av SmartAgri, Framgångsrikt företagande och Agroväst Gröna Möten. Evenemanget vänder sig till grisproducenter, rådgivare och andra intresserade. Vid frågor kontakta pernilla.nilsson@agrovast.se. Information och länk sänds ut dagen innan som evenemanget är till den mailadress du anger. Viktigt att du anmäler dig senast 17 september via www.gronamoten.se. Varmt välkommen!

Agroväst Gröna Möten möjliggörs genom finansiering från Europeiska regionala utvecklingsfonden, Västra Götalandsregionen, Region Halland, LRF, Nötkreatursstiftelsen, Sparbanksstiftelsen Lidköping, Sparbanksstiftelsen Skaraborg och Fyrbodals kommunalförbund.

Senaste

Diffus lösning kring näringsförsörjning i nya kostråd

”Ät gärna kött, men inte så mycket. Ät inte mer än 350 gram rött kött i veckan, tillagad mängd. Det motsvarar 400–500 gram rått kött. Bara en liten del av det bör vara chark. Kött ger bra näring, men att äta mer än vad som rekommenderas är inte bra för hälsan. Svenskt och miljömärkt är bra miljöval.” Så lyder Livsmedelsverkets kostråd som lanserats under våren. Isabel Moretti, vd på Svenskt Kött, kommenterar.

 

Kommentera