feb
8
2024

Arbetsmiljökurs för jordbruk och trädgård

Företag med anställda måste ha ett systematiskt arbetsmiljöarbete, SAM. Vi går igenom grunderna. 

Kursledare: Bertil Jonsson, arbetsmiljöingenjör och Anders Danielson, lantmästare, medlemmar i föreningen Säker Arbetsmiljö Sverige. Du lär dig vad man som företagare måste kunna om arbetsmiljö och om fysiska, psykosociala och kemiska arbetsmiljörisker liksom hur man får en attraktiv arbetsplats där medarbetarna trivs, utvecklas och stärker företagets lönsamhet.

När: 8 februari 09.00-12.00

Var: Digital utbildning via Teams

Anmälan: Senast 1 februari till info@sakerarbetsmiljo.se eller 070-622 20 87. Notera i anmälan: Namn, adress, produktion och om du har anställda. OBS! Begränsat antal platser. 

Senaste

Diffus lösning kring näringsförsörjning i nya kostråd

”Ät gärna kött, men inte så mycket. Ät inte mer än 350 gram rött kött i veckan, tillagad mängd. Det motsvarar 400–500 gram rått kött. Bara en liten del av det bör vara chark. Kött ger bra näring, men att äta mer än vad som rekommenderas är inte bra för hälsan. Svenskt och miljömärkt är bra miljöval.” Så lyder Livsmedelsverkets kostråd som lanserats under våren. Isabel Moretti, vd på Svenskt Kött, kommenterar.

 

Kommentera