NutriFair flyttas till maj

Till följd av utvecklingen av coronapandemin och nya restriktioner i landet väljer arrangörerna att flytta fram den danska husdjurmässan NutriFair.

På grund av coronapandemin flyttas husdjursmässan NutriFair fram ännu en gång, och planen är nu att mässan ska arrangeras i maj 2022. Foto: Carolina Wahlberg 

Mässan skulle ha arrangerats den 19–20 januari, men kommer att flyttas fram och i stället gå av stapeln den 17–18 maj 2022.

– Januari är normalt den idealiska månaden för att hålla NutriFair, men mot bakgrund av den rådande situationen i Danmark är maj det bästa alternativet 2022. Till våren kommer situationen förhoppningsvis att vara stabil och NutriFair kommer att kunna hållas med samma goda koppling och fokus på nätverkande, inspiration och professionalism och givetvis med särskild uppmärksamhet på ett tryggt och säkert evenemang, säger mässdirektör Grete Højgaard, i ett pressmeddelande.

Grisföretagaren
Tel: 019-760 94 00
E-post: redaktionen@ja.se

 

Artikeln publicerades tisdag den 21 december 2021

Senaste

Solrosa vårtecken

Krönika: Solen har vräkt ner över Lönneholm från en klarblå himmel den senaste veckan och den har skämt bort oss alla genom att få oss att tro att det har blivit vår på allvar nu. Vis av erfarenhet gissar jag dock på att minst ett snöoväder och en storm ligger kvar framför oss innan våren äntligen är här. Men vem är jag att tänka på det nu? Nä minsann, ni hittar mig i all min ljuvliga rundlighet och prakt utslagen i solstolen varje lunch vrålnjutandes av solen, och jag för min del tar gärna emot våren bums.

 

Kommentera