Registrera flera händelser tillsammans i suggappen

Vill du slippa registrera till exempel avvänjning, flytt och behandling var för sig i sugg­appen? Här finns en instruktion för hur du kan göra flera registreringar i ett svep för en sugga. I det här exemplet ska vi gå igenom hur du kan registrera en avvänjning, en behandling och en flytt på en sugga.

 

Bild 1. Avvänjning

Avvänjning

Genom att klicka på Avvänjning får du upp en lista på de djur som kan avvänjas. Hitta den sugga du vill avvänja och klicka på henne. Fyll i uppgifterna om avvänjningen utan att spara. Klicka därefter på symbolen för Behandling (Se röd pil på Bild 1). Avvänjningen sparas nu automatiskt.

Behandling

Fyll i uppgifter om behandlingen. Klicka därefter på symbolen för Flytt utan att spara behandlingen (se röd pil på Bild 2). Avvänjningen sparas nu automatiskt. 

Flytt

Fyll i uppgifter om flytten. Om det här är det sista steget du ska göra så trycker du därefter på Spara flytt längst ner på sidan (Bild 3). Därefter kan du genom att gå till Synkronisering se att de tre händelser du registrerat är sparade och redo att synkroniseras (se Bild 4).
 


Bild 2. Behandling

 

Bild 3. Flytt

 

Bild 4. Synkronisera

 

Frågor? Kontakta WinPig Support på telefon 018-12 66 40 

eller via e-post till winpig@gardochdjurhalsan.se. 

Hemsida: www.winpig.se.

 

Grisföretagaren

 

Artikeln publicerades onsdag den 04 januari 2023

Senaste