Om oss

I tidningen finns den oberoende debatten, nyheterna och informativa artiklarna för den svenska grisbranschen. Våra artiklar handlar om allt från avel, foder, utfodring, djurskötsel, teknik, priser, kalkyler, ekonomi och övrigt management hos grisuppfödaren.

Vi skriver om hela grisköttsproduktionen, alltså även köttindustrin, om slakt, styckning, chark och förädling och vi har artiklar såväl från Sverige som internationellt.

Våra artiklar sträcker sig ända fram till matbordet. Vi bevakar även politiker, myndigheter, lagar och regler liksom de offentliga inköpen.

Grisföretagaren har en mycket god täckning i den svenska grisnäringen och tidningen är branschens viktigaste media för annonsering och marknadsföring.

Grisföretagaren utges av Jordbruksaktuellt Sverige AB på uppdrag av föreningen Sveriges Grisföretagare.

Du är alltid välkommen med frågor, tips och förslag till redaktionen.

Kontakta:
Grisföretagaren/Jordbruksaktuellt
Emma Sonesson
Vreta Kluster
Klustervägen 13

590 76 Vreta Kluster
Tel: 019-760 94 30
Mobil: 073-650 49 83
E-post: emma@ja.se

Prenumerera på Grisföretagen!

Stefan Ljungdahl

Ansvarig utgivare

Tyck till om Grisföretagaren!

Meddelande 
E-postadress*
Telefonnummer 
Verifieringskod*
Ny kod

Senaste

Minska klimatpåverkan från din grisuppfödning

Klimatavtrycket från svensk grisuppfödning har minskat rejält de senare åren, det visar den kartläggning som slutrapporterats under hösten. Du som grisuppfödare har en viktig roll i utvecklingen som pågår kontinuerligt. Här presenterar vi några av de insatser du kan göra på gården för att bidra till ett lägre klimatavtryck från svensk grisuppfödning. Alla kan inte göra allt, men alla kan göra något.

 

Kommentera