Kalender

Läs även kalendern i Grisföretagaren!

Tipsa om evenemang här!

Denna vecka Denna månad Detta år Kommande evenemang

<<   >>  <<  2023 >>
 måntisonstorfrelörsön
53
26
27
28
29
30
31
1
2
2
3
4
5
6
7
8
3
9
10
11
12
13
14
15
4
16
17
18
19
20
21
22
5
23
24
25
26
27
28
29
6
30
31
1
2
3
4
5

ons 18 januari - ons 18 januari

Halvdag om kalkfilterdiken

onsdag 18 januari

Vi tittar på åtgärder för högre skörd och renare vatten.

tor 19 januari - tor 19 januari

Skifta Rikt - Ledarskap & Ägarskiften

torsdag 19 januari

Skifta Rikt - ett digitalt program om sju träffar där vi utbildar och lotsar enskilda eller familjer/företag i viktiga frågor kring hållbart ledarskap och framtida ägarskiften som de olika rollerna av att äga, driva, bo och relatera på gården.

 

Senaste

Diffus lösning kring näringsförsörjning i nya kostråd

”Ät gärna kött, men inte så mycket. Ät inte mer än 350 gram rött kött i veckan, tillagad mängd. Det motsvarar 400–500 gram rått kött. Bara en liten del av det bör vara chark. Kött ger bra näring, men att äta mer än vad som rekommenderas är inte bra för hälsan. Svenskt och miljömärkt är bra miljöval.” Så lyder Livsmedelsverkets kostråd som lanserats under våren. Isabel Moretti, vd på Svenskt Kött, kommenterar.

 

Kommentera