Kalender

Läs även kalendern i Grisföretagaren!

Tipsa om evenemang här!

Denna vecka Denna månad Detta år Kommande evenemang

<<   >>  << 2023 >>
 måntisonstorfrelörsön
14
27
28
29
30
31
1
2
15
3
4
5
6
7
8
9
16
10
11
12
13
14
15
16
17
17
18
19
20
21
22
23
18
24
25
26
27
28
29
30

tor 13 april - tor 13 april

Seminering av gris

torsdag 13 april

Digital grundkurs.

fre 14 april - fre 14 april

Lantbruksdjuren och tekniken: var står vi? Vart går vi?

fredag 14 april

Gratis seminarie om framtidens teknik. 

ons 19 april - ons 19 april

Kunskaper och erfarenheter från Spanien

onsdag 19 april

Ett webbinarium där svenska rådgivare berättar om sina upplevelser från en studieresa till Spanien.

mån 24 april - mån 24 april
tis 25 april - tis 25 april

Utfodringsseminarium

tisdag 25 april

Arr: L&F Sektor for gris.

tor 27 april - tor 27 april

Instagram för landsbygdsföretagare

torsdag 27 april

Lär dig använda sociala medier som ett verktyg för att sälja sina tjänster och marknadsföra sitt företag.

 

Senaste

Diffus lösning kring näringsförsörjning i nya kostråd

”Ät gärna kött, men inte så mycket. Ät inte mer än 350 gram rött kött i veckan, tillagad mängd. Det motsvarar 400–500 gram rått kött. Bara en liten del av det bör vara chark. Kött ger bra näring, men att äta mer än vad som rekommenderas är inte bra för hälsan. Svenskt och miljömärkt är bra miljöval.” Så lyder Livsmedelsverkets kostråd som lanserats under våren. Isabel Moretti, vd på Svenskt Kött, kommenterar.

 

Kommentera