Skicka in ditt evenemang till kalendern!

Du kan mejla oss på redaktionen@grisforetagaren.se eller använda formuläret nedan för att skicka in ditt evenemang. Ditt bidrag till kalendern kommer att granskas innan det läggs ut (under kontorstid), och vi förbehåller oss rätten att justera texten. Ditt evenemang kan också komma att bli publicerat i kalendern i papperstidningen.

Rubrik Fyll i en lämplig rubrik för evenemanget
tecken kvar.

Kort beskrivning Ange en beskrivning med max 100 tecken

Startdatum
Ange i formatet ÅÅÅÅ-MM-DD

Slutdatum
Ange i formatet ÅÅÅÅ-MM-DD

Information

Här kan du skriva en längre beskrivning om evenemangen, till exempel kan du ha med hela eller valda delar av programmet. När evenemangen inträffar. Sista anmälningsdag är nödvändigt om det finns en sådan, och finns det avgifter så är det trevligt om du upplyser om det här. Även gärna en kort vägbeskrivning och fyll i adressen så att alla kan hitta fram. Evenemangets hemsida eller arrangörens hemsida. Namn och gärna mer kontaktinformation till arrangören.

Vilka tidningar gäller detta tips.Senaste

Alla är vi företagare - men på olika villkor

Att vara grisproducent är banne mig världens bästa jobb och att det dessutom är en hög efterfrågan på svensk gris gör inte det hela sämre. För att lyckas bra med sin grisproduktion krävs, som för vad man än företar sig, framförallt ett stort intresse. Med det rätta intresset hittas många lösningar på problem som leder arbetet framåt. Du måste ha den rätta känslan både i affärer och för djurens bästa. Förutom intresse och känsla krävs noggrannhet, utvärdering och en positiv inställning till förändring vid behov för att nå sina mål, precis som i de flesta branscher. 

Kommentera