Om oss

I tidningen finns den oberoende debatten, nyheterna och informativa artiklarna för den svenska grisbranschen. Våra artiklar handlar om allt från avel, foder, utfodring, djurskötsel, teknik, priser, kalkyler, ekonomi och övrigt management hos grisuppfödaren.

Vi skriver om hela grisköttsproduktionen, alltså även köttindustrin, om slakt, styckning, chark och förädling och vi har artiklar såväl från Sverige som internationellt.

Våra artiklar sträcker sig ända fram till matbordet. Vi bevakar även politiker, myndigheter, lagar och regler liksom de offentliga inköpen.

Grisföretagaren har en mycket god täckning i den svenska grisnäringen och tidningen är branschens viktigaste media för annonsering och marknadsföring.

Grisföretagaren utges av Jordbruksaktuellt Sverige AB på uppdrag av föreningen Sveriges Grisföretagare.

Du är alltid välkommen med frågor, tips och förslag till redaktionen.

Kontakta:
Grisföretagaren/Jordbruksaktuellt
Emma Sonesson
Vreta Kluster
Klustervägen 13

590 76 Vreta Kluster
Tel: 019-760 94 30
Mobil: 073-650 49 83
E-post: emma@ja.se

Prenumerera på Grisföretagen!

Stefan Ljungdahl

Ansvarig utgivare

Tyck till om Grisföretagaren!

Meddelande 
E-postadress*
Telefonnummer 
Verifieringskod*
Ny kod

Senaste

Jaga gärna – men tänk igenom biosäkerheten

I takt med att vildsvinen i Sverige är på frammarsch ökar också behovet av att hålla ned stammen genom jakt i olika former. Det är inte ovanligt att grisföretagare, anställda eller familjemedlemmar ägnar sig åt jakt på fritiden. Att jaga går hand i hand med att vara djur- och naturmänniska och är inte minst kopplat till att vara markägare och att bruka jord. Är man vildsvinsjägare, eller har någon i sin närhet som är det, gäller det att tänka igenom smittskyddet.

 

Kommentera