Om oss

I tidningen finns den oberoende debatten, nyheterna och informativa artiklarna för den svenska grisbranschen. Våra artiklar handlar om allt från avel, foder, utfodring, djurskötsel, teknik, priser, kalkyler, ekonomi och övrigt management hos grisuppfödaren.

Vi skriver om hela grisköttsproduktionen, alltså även köttindustrin, om slakt, styckning, chark och förädling och vi har artiklar såväl från Sverige som internationellt.

Våra artiklar sträcker sig ända fram till matbordet. Vi bevakar även politiker, myndigheter, lagar och regler liksom de offentliga inköpen.

Grisföretagaren har en mycket god täckning i den svenska grisnäringen och tidningen är branschens viktigaste media för annonsering och marknadsföring.

Grisföretagaren utges av Jordbruksaktuellt Sverige AB på uppdrag av föreningen Sveriges Grisföretagare.

Du är alltid välkommen med frågor, tips och förslag till redaktionen.

Kontakta:
Grisföretagaren/Jordbruksaktuellt
Emma Sonesson
Vreta Kluster
Klustervägen 13

590 76 Vreta Kluster
Tel: 019-760 94 30
Mobil: 073-650 49 83
E-post: emma@ja.se

Prenumerera på Grisföretagen!

Stefan Ljungdahl

Ansvarig utgivare

Tyck till om Grisföretagaren!

Skicka till info@ja.se

Senaste

Beredskapspusslet läggs! För vem och till vad ska vi ha beredskap?

Att förebygga risker och säkra sin verksamhet har alltid varit en utmärkande nyckelfaktor bakom framgångsrika företag. Nu kräver vår omvärld tyvärr att vi inte bara behöver tänka på beredskap gällande smittsamma sjukdomsutbrott eller klimatförändringarnas effekter, som båda redan kräver stora resurser och mycket fokus. Nu är det dessutom mycket som gör att det krävs nya funderingar och tankesätt kring hur det yttersta hotet om krig skulle utspela sig. Beredskapsutredningens förslag till lager av viktiga insatsvaror och förnödenheter är en bra grund.

 

Kommentera