I tidningen Grisföretagaren skriver vi om allt som rör grisar och griskött.

Prenumerera

Se till att du har ett eget exemplar av tidningen! Fyll i prenumerationsformuläret nedan och skicka till oss.
Prenumeration för 11 nummer kostar
636 kr + moms (674 kr inkl moms).

Medlemmar i Sveriges Grisföretagare har rabatt och betalar 434 kr + moms (460 kr inkl. moms). Medlemspriset gäller även för medarbetare på medlemmarnas gårdar, så kallad med­arbetarprenumeration.

Prenumeration till utlandet kostar 941,50 kr (998 kr inkl moms).

Fyll i din beställning med adresser så ordnar vi resten.

Välkommen som läsare av branschens ledande gristidning!

Jag beställer härmed helårsprenumeration av tidningen Grisföretagaren.

Namn*
Adress*
Postnr, ort*
Företag 
Fakturaadress 
Postnr, ort 
Telefon 
Mobil 
Tillval Jag är intresserad av medarbetarprenumerationer. (Vi kontaktar dig för mer information.)
Jag är medlem i Sveriges Grisföretagare.
Jag vill bli medlem i Sveriges Grisföretagare. (Vi kontaktar dig för mer information.)
Verifieringskod*
Ny kod

Fält markerade med asterisk (*) är obligatoriska

Har du frågor, eller vill ta prenumerationerna per telefon, är du alltid välkommen att kontakta Jordbruksaktuellt.
Tel: 019-16 61 30
Epost: info@ja.se

Senaste

Kommentar till rapporten ”Hur man lyckas med uppfödning av DanBred Duroc under svenska förhållanden”

Debatt: I en rapport från Svenska Köttföretagen och Gård & Djurhälsan diskuteras bland annat inverkan av fodrets innehåll av aminosyror på produktionsresultatet. Det finns flera dåligt underbyggda påståenden i rapporten, men det jag finner mest märkligt är att man inte alls tagit del av resultaten från det försök med olika lysin- och proteinhalter som avslutades på SLU 2015 och som är publicerat såväl på Stiftelsen Lantbruksforsknings hemsida som i internationell vetenskaplig litteratur. Den minnesgode läsaren minns kanske artikeln i Grisföretagaren nummer 11 2015, där resultaten presenterades.

 

Kommentera

Vårbruk för en forskare

Krönika: Äntligen vår! Visst är det något med vårsolen, som får hela livet att kännas ljusare? Smolken i bägaren är väl kanske att det fortfarande envisas med att ömsom snöa och ömsom blåsa mellan solglimtarna. Sen är det ju det där med viruset(en) som härjar och gör att jag, och många med mig, får jobba hemifrån. I mitt fall är det tyvärr dåligt med grisar på hemmakontoret. Men å andra sidan är grisarna desto mer närvarande i tanken. Särskilt nu när det är ansökningssäsong och grunden till de kommande årens grisrelaterade aktiviteter läggs. 

 

Kommentera