I tidningen Grisföretagaren skriver vi om allt som rör grisar och griskött.

Prenumerera

Se till att du har ett eget exemplar av tidningen! Fyll i prenumerationsformuläret nedan och skicka till oss.
Prenumeration för 11 nummer kostar
778 kr + moms (825 kr inkl moms).

Medlemmar i Sveriges Grisföretagare har rabatt och betalar 541 kr + moms (573,50 kr inkl. moms). Medlemspriset gäller även för medarbetare på medlemmarnas gårdar, så kallad med­arbetarprenumeration.

Prenumeration till utlandet kostar 1102 kr (1168 kr inkl moms).

Fyll i din beställning med adresser så ordnar vi resten.

Välkommen som läsare av branschens ledande gristidning!

Jag beställer härmed helårsprenumeration av tidningen Grisföretagaren.

Namn*
Adress*
Postnr, ort*
Företag 
Fakturaadress 
Postnr, ort 
Telefon 
Mobil 
Tillval Jag är intresserad av medarbetarprenumerationer. (Vi kontaktar dig för mer information.)
Jag är medlem i Sveriges Grisföretagare.
Jag vill bli medlem i Sveriges Grisföretagare. (Vi kontaktar dig för mer information.)
Verifieringskod*
Ny kod

Fält markerade med asterisk (*) är obligatoriska

Har du frågor, eller vill ta prenumerationerna per telefon, är du alltid välkommen att kontakta Jordbruksaktuellt.
Tel: 019-16 61 30
Epost: info@ja.se

Senaste

Var med och för svensk grisproduktion framåt – sänd ditt produktionsresultat från WinPig

I år behöver du ha sänt ditt resultat senast den 28 februari för att det ska komma med i beräkningen av medeltalen för 2024. Det gäller resultat både från smågris- och slaktgrisproduktionen. Insända resultat behandlas anonymt och det är de tekniska resultaten från produktions-/omgångsrapporten som sänds. Inga ekonomiska mått kommer med i sändningen. Medeltalen för 2024 beräknas utifrån omgångar/perioder med slutdatum under 2024, det är alltså dessa som ska sändas. Här beskriver vi hur du gör för att sända resultatet.

Kommentera

Kanske fann någon inspiration!

Krönika: När jag behöver hämta inspiration eller hitta lösningen på ett problem återkommer jag ofta till studiebesök jag gjort genom åren. Många av dem har jag gjort under min studietid på Alnarp men också i form exempelvis öppna stall eller liknande. Det kan ha handlat om smågrisproduktion i Danmark eller mjölkproduktion i Tyskland, men också grisbesättningar som bygger nytt i Skåne eller ett kvällsbesök hos ett av de större godsen i Skåne.

 

Kommentera