Om oss

I tidningen finns den oberoende debatten, nyheterna och informativa artiklarna för den svenska grisbranschen. Våra artiklar handlar om allt från avel, foder, utfodring, djurskötsel, teknik, priser, kalkyler, ekonomi och övrigt management hos grisuppfödaren.

Vi skriver om hela grisköttsproduktionen, alltså även köttindustrin, om slakt, styckning, chark och förädling och vi har artiklar såväl från Sverige som internationellt.

Våra artiklar sträcker sig ända fram till matbordet. Vi bevakar även politiker, myndigheter, lagar och regler liksom de offentliga inköpen.

Grisföretagaren har en mycket god täckning i den svenska grisnäringen och tidningen är branschens viktigaste media för annonsering och marknadsföring.

Grisföretagaren utges av Jordbruksaktuellt Sverige AB på uppdrag av föreningen Sveriges Grisföretagare.

Du är alltid välkommen med frågor, tips och förslag till redaktionen.

Kontakta:
Grisföretagaren/Jordbruksaktuellt
Emma Sonesson
Vreta Kluster
Klustervägen 13

590 76 Vreta Kluster
Tel: 019-760 94 30
Mobil: 073-650 49 83
E-post: emma@ja.se

Prenumerera på Grisföretagen!

Stefan Ljungdahl

Ansvarig utgivare

Tyck till om Grisföretagaren!

Skicka till info@ja.se

Senaste

Solrosa vårtecken

Krönika: Solen har vräkt ner över Lönneholm från en klarblå himmel den senaste veckan och den har skämt bort oss alla genom att få oss att tro att det har blivit vår på allvar nu. Vis av erfarenhet gissar jag dock på att minst ett snöoväder och en storm ligger kvar framför oss innan våren äntligen är här. Men vem är jag att tänka på det nu? Nä minsann, ni hittar mig i all min ljuvliga rundlighet och prakt utslagen i solstolen varje lunch vrålnjutandes av solen, och jag för min del tar gärna emot våren bums.

 

Kommentera