Om oss

I tidningen finns den oberoende debatten, nyheterna och informativa artiklarna för den svenska grisbranschen. Våra artiklar handlar om allt från avel, foder, utfodring, djurskötsel, teknik, priser, kalkyler, ekonomi och övrigt management hos grisuppfödaren.

Vi skriver om hela grisköttsproduktionen, alltså även köttindustrin, om slakt, styckning, chark och förädling och vi har artiklar såväl från Sverige som internationellt.

Våra artiklar sträcker sig ända fram till matbordet. Vi bevakar även politiker, myndigheter, lagar och regler liksom de offentliga inköpen.

Grisföretagaren har en mycket god täckning i den svenska grisnäringen och tidningen är branschens viktigaste media för annonsering och marknadsföring.

Grisföretagaren utges av Jordbruksaktuellt Sverige AB på uppdrag av föreningen Sveriges Grisföretagare.

Du är alltid välkommen med frågor, tips och förslag till redaktionen.

Kontakta:
Grisföretagaren/Jordbruksaktuellt
Emma Sonesson
Vreta Kluster
Klustervägen 13

590 76 Vreta Kluster
Tel: 019-760 94 30
Mobil: 073-650 49 83
E-post: emma@ja.se

Prenumerera på Grisföretagen!

Stefan Ljungdahl

Ansvarig utgivare

Tyck till om Grisföretagaren!

Meddelande 
Verifieringskod*
Ny kod

Senaste

Vi har svaren

Står i köket och känner frustrationen växa när jag för femtielfte gången inte lyckas få familjen att komma och äta. Ungarna kivas samtidigt som fem paddor och en TV är igång. Någonstans går det att ana att ljuden handlar om bråk kring vem som har fått mest lördagsgodis, Australiens bränder, Trumps attack mot Iran, senaste sminktrenderna från USA, en hälsning från en brasiliansk kusin, Youtubers som spelar FIFA och hundar som ylar julsånger. Ett jäkla tjatter och brus. Allt på samma gång. Och där står jag - allt mer irriterad över att ingen lyssnar.

Kommentera