Om oss

I tidningen finns den oberoende debatten, nyheterna och informativa artiklarna för den svenska grisbranschen. Våra artiklar handlar om allt från avel, foder, utfodring, djurskötsel, teknik, priser, kalkyler, ekonomi och övrigt management hos grisuppfödaren.

Vi skriver om hela grisköttsproduktionen, alltså även köttindustrin, om slakt, styckning, chark och förädling och vi har artiklar såväl från Sverige som internationellt.

Våra artiklar sträcker sig ända fram till matbordet. Vi bevakar även politiker, myndigheter, lagar och regler liksom de offentliga inköpen.

Grisföretagaren har en mycket god täckning i den svenska grisnäringen och tidningen är branschens viktigaste media för annonsering och marknadsföring.

Grisföretagaren utges av Jordbruksaktuellt Sverige AB på uppdrag av föreningen Sveriges Grisföretagare.

Du är alltid välkommen med frågor, tips och förslag till redaktionen.

Kontakta:
Grisföretagaren/Jordbruksaktuellt
Emma Sonesson
Vreta Kluster
Klustervägen 13

590 76 Vreta Kluster
Tel: 019-760 94 30
Mobil: 073-650 49 83
E-post: emma@ja.se

Prenumerera på Grisföretagen!

Stefan Ljungdahl

Ansvarig utgivare

Tyck till om Grisföretagaren!

Skicka till info@ja.se

Senaste

Universitet och näring i nytt samarbete

Varje grisföretagare vet att en engagerad besättnings­veterinär är värd sin vikt i guld. Men för att komma dit krävs både utbildning och intresse, och som veterinär finns det många gånger andra karriärinriktningar som ligger närmre till hands. Genom att ge studenterna inblick i det dagliga jobbet som grisveterinär, hoppas SLU och Gård & Djurhälsan nu att fler får upp ögonen för att jobba med gris, samtidigt som undervisningen säkras.

 

Kommentera